OM KATOLSKT PERSPEKTIV

Katolskt perspektiv är en oberoende och fristående kulturtidskrift, som granskar omvärlden utifrån det världsvida katolska perspektivet. Vi debatterar aktuella samhällsfrågor, ger dig spännande reportage från när och fjärran, förmedlar katolsk kultur och tar upp de svåra frågorna som dödshjälp och abort, och vi gör det utifrån vår fria position som katolskt lekfolk.

Chefredaktör

Bitte Assarmo, journalist och debattör och tidigare chefredaktör för Stockholms katolska stifts tidning Katolskt magasin. Hon bor i Stockholm, söder om söder, men är uppvuxen i Karlskoga bergslag och besöker gärna sin hembygd så ofta hon har möjlighet.

Medarbetare

Ingela Frid, kulturvetare och författare med inriktning på historia och medeltidsarkeologi. Född, uppvuxen och alltjämt boende i Skåne.

Febe Lann, tidigare diakon i Svenska kyrkan och katolik sedan påsken 2006. Febe bor i Göteborg och arbetar som undersköterska medan hon skriver på sin masteruppsats. 

Katarina Dahlbäck, bibliotekarie, webbutvecklare och grafisk designer. Har även jobbat som administratör och kommunikationsassistent. Har varit webbredaktör för Karmeliterna i Sverige och Katolskt magasin.

%d bloggare gillar detta: